Voorbeschouwing Eemdijk 8 – VOP 5

Image

“Vop 5 nog nooooit van verloren”, werd gisteren na de training geroepen door de naar vieze geurtjes ruikende kleedkamer. Er hadden een paar Eemdijk 8 lieden macaroni gegeten en waren van mening dat iedereen even moest meeproeven. Dat meeproeven was een zware klus aangezien deze 2 lieden genoeg geur hadden meegenomen voor een heel Eemdijk 8 teamtal, alleen was de opkomst zeer mager. Wat dat betreft gaan we zonder dat we willen steeds meer op Eemdijk 6 lijken.>>

Vop 5 nog nooit van verloren nee. Maar wel van zijn oudere broertje Vop 4, twee keer! En wie zegt dat Vop 5 minder is aangezien wij ook ons beter voelen dan Eemdijk 6 en 7 bij elkaar. Gelukkig hadden we gisteren Jaap Henk als enthousiaste trainer met slimme trainingen die we kunnen uitoefenen in het gevecht tegen Vop 5.  Alleen hoe moeten we dat nou aanstaande zaterdag op het veld uitoefenen wanneer de andere helft van het elftal geen flauw idee heeft wat we aan het doen zijn? Beetje jammer dit… vooral wanneer deze enthousiaste trainer rekent op veel man aangezien er bijna niemand afmeldt. Een dooie mus noemen ze dat.

Goed… wanneer je voelt dat dit wijzende vinger naar jou wijst, klaag dan niet verder en accepteer de voor jou uitgekozen rol de volgende wedstrijd. Het is al moeilijk genoeg een opstelling te verzinnen wanneer de keeper en de topscoorder van vorig seizoen geblesseerd zijn.

Uiteraard gaat het opstellen van het elftal niet zonder enige creatieve hulpmiddelen. Daarom de opstelling op een bierviltje.

Voor diegene die het niet begrijpen… het zijn twee mogelijke opties ;-)

En we gaan gewoon volop buuuuuuuuuuuuugen!

Image

Optie 1

Image

En ook optie 2

Geef een reactie