Voorbeschouwing bekerwedstrijd Eemdijk 8 – CJVV 10

Image

Lekker. Zaterdag kan ikzelf ook weer een keer meedoen. Mijn eerste wedstrijd weer in maanden. Uiteraard al een tijdje getraind, maar de wedstrijden bleven uit. Daarentegen wel op de hoogte gebleven van mijn team. Tot 2x toe mocht ik lezen hoe het mijn teamgenoten vergaan was. Aanstaande zaterdag de laatste bekerwedstrijd in deze poule. >>

De eerste bekerwedstrijd was tegen de kampioen en promovendus van afgelopen seizoen, Roda ’46 9. Met gemengde gevoelens vraag je wat de eindstand is. BAM! Meteen een 2-9 overwinning voor de kiezen.

De week erna, tegen de Taatjes van Huizen 8, pakte het ietwat anders uit, aangezien een ieder een leuke bruiloft van The Bulletcatcher a.k.a. WickedW achter de rug had en de drank nog in de man zat… 1-4 verlies.

Deze week weten we niet wat we mogen verwachten. CJVV 10. Een team uit Amersfoort. Jonge jongens? Ouwe lullen? Geen idee. Wat we wel weten, is dat ze met maar 4-3 van Roda hebben gewonnen, en 1-1 gelijk op papier gezet hebben tegen Huizen 8. Teveel onduidelijkheden. Maar ach, de Groene Trein dendert door en heeft er zin in. Een heel andere opstelling dan de afgelopen weken, in verband met wat afwezigen, maar elke verandering is niet per definitie slecht. Want een ieder heeft zijn eigen kwaliteiten. Sommigen ietwat meer dan de ander, maar samen ben je één geheel. Je hebt praters, je hebt vechters. Je hebt slagers, je hebt kappers. Het is wat je er zelf uithaalt! Want zoals Peter F. Drucker (Amerikaans management consultant) ooit zei “Het individu is de centrale, meest schaarse, meest kostbare bron van onze maatschappij.”

Als we daarop voortborduren, komt het allemaal goed. Niemand is volmaakt. Gaat er iets fout, begin niet gelijk te schelden. Krijg je een verkeerde pass, noem die persoon dan niet gelijk Jan Wouters. We doen allen ons best om de Groene Hulk aan de top te krijgen. Want dat is waar we horen te staan!

Gaat het niet om de kwaliteiten, dan gaat het wel om onze inzet, ons karakter of om de Most Famous derde helft! Zaterdag gaan we gewoon weer lekker knallen met een harde K! If you can’t beat them, humiliate them! Noem zijn moeder een slet! Is het geen slet, is het wel een goedkope h**r! Tuf in zijn nek, Nederland werd toen ook kampioen! Kots op zijn vriendin, dan schreeuwt ze om meer!

Het is allemaal zo makkelijk. Het gaat allemaal om het principe. Zonder principe, geen wedstrijd. Laat zien wie we zijn. Het is misschien de 6e klasse, maar we gaan niet elkaars handje vasthouden en een vreugdedansje doen! We zijn niet voor niets De Groene Hulk. Spring uit je vel, jaag ze de stuipen op het lijf! Laat ze op de knieën gaan!!!

Eemdijk 8 aan de top!!!

Geef een reactie