Voorbeschouwing bekerwedstrijd Eemdijk 8 – Huizen 8

Image

“We worden kampioen!” waren zorgvuldig gekozen woorden van een van de leden van Eemdijk 8. Echter gaat dat niet echt op bij bekerwedstrijden. Maar ach, de lust is er om toch iets te willen behalen! Eemdijk 8 zal aanstaande zaterdag haar 2e tegenstander treffen in deze kleine ‘competitie’ om die felbegeerde beker. Zaterdag komen de Taatjes op bezoek op Sportpark de Vinken. >>

Aangezien de laatste 2 wedstrijden tegen de jongens van Huizen 10 tijdens de competitiestrijd met twee vingers in de neus gewonnen werden, probeert het Huizen 8 het nu uit tegen ons. Net zolang, tot het eerste van Huizen voor onze neus staat.

Na een prachtige, glorieuze en verbazingwekkende overwinning van 2-9 tegen de kampioen van afgelopen jaar, Roda ’46 9, mag Huizen nu aantreden tegen de heuse koploper van deze bekerstrijd. Uiteraard staat er in zo’n bekerstrijd weinig tot niets op het spel, maar eer betekent voor de Groene Hulk ook veel. We zullen er dus alles aan doen om ook deze wedstrijd in goede banen te leiden. Met wat ontbrekende schakels aankomende zaterdag zal er weer geprobeerd worden om regen aan doelpunten te laten vallen. Uiteraard in het voordeel van De Groene Trein uit Bunschoten! Ik zeg “Huizen 10? Nog nooooooooit van verloren!!!”

Geef een reactie