Chef is niet meer

Image

Southpark, een intens populaire animatieserie op deze aardkloot, kent aardig wat verschillende typetjes. Kenny die bijna elke aflevering dood ging, Cartman weet vriend en vijand met zijn uitspattingen te verrassen, etc, etc… Ook was er de eerste zoveel seizoenen een chefkok aanwezig, die inmens populair was bij de vrouwen: Chef. Met de stem van soulzanger Isaac Hayes. Isaac Hayes is helaas niet meer. De soulbrother is zondag (vandaag) levenloos aangetroffen in zijn huis, op 65 jarige leeftijd. Hij kreeg in het verleden een Oscar voor zijn titelsong van de film Shaft ("Baddest Motherfokker in Town!"). Tja, alleen de ouderen onder ons kennen hem van zijn muziek. De meesten kennen hem alleen als de animatiekok Chef.
Chef is niet meer… >> Isaac Hayes, alias Chef

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=RcNWQ_VWMDk]

Geef een reactie