Eerste training 2008-2009

Image

"Het leeft! Het leeeeeeeft!!!", schreeuw ik van de daken. "Wat leeft er?", vraagt een argeloze schoorsteenveger die toevallig voorbij liep. Ik keek de roetvieze man aan en bedacht nog even waarom ik op het dak sta. "Eemdijk 8 mijn beste man. Dat leeft als de neten!>>

Het ene voetbal is nog niet eens voorbij en er wordt al druk gespeculeerd over Eemdijk 8. Wat de beste opstelling is, hoe de eerste trainingen moeten zijn en of Eemdijk 8 dit jaar in de top 5 komt. Vele dromen, vele theorien, veel geouwehoer wat het meeste centrale is van onze gezelligheid. (Check het forum) En nog belangrijker… vele enthousiastme onder de groene 8-ers.

Getsie zo veel enthousiasme! Net alsof Eemdijk 8 het ideale excuus is om van moeder de vrouw weg te komen, net alsof Eemdijk 8 het ideale excuus is om veel bier te drinken, net alsof Eemdijk 8 het ideale excuus is om voor de zoveelste keer gematst te worden met het naar buiten brengen van de vuilnis omdat je benen naar de tering geschopt zijn…

… Dat is het ook.

En daarom beginnen we weer blij aan de eerste training. Het seizoen is officieel nog niet eens begonnen maar dat doet ons niets.

Morgen half 8 scherp op het veld.
Be there… want we gaan weer een gezellig seizoen tegemoet met misschien een coming-out van onze dromen.

Geef een reactie