Voorbeschouwing BFV Toernooi 2008 Speelronde 1

Image

Morgen is het zover, dan begint het BFV Toernooi in Bunschoten, in sporthal De Kuil. 54 teams, verdeeld over 6 groepen, strijden om een felbegeerd plekje buiten de poule en misschien wel in de finale. >>

Potjekak’s zaalvoetbalteam FC RidíCULO doet dit jaar uiteraard ook weer mee. Waar een derde helft te bespeuren is, daar zijn de mannen van FC RidíCULO. Net als vorig jaar is ons doel een plekje buiten de Poule. De verliezersronde op zijn minst uiteraard…

Echter hebben we geconstateerd, dat we wederom in de poule des doods zitten. Met teams als de Rood Witte Narren, de Canaries (waar we nog een appeltje mee hebben te schillen), Atletico de Piep, etc, krijgen we het nog heel moeilijk. Maaarrrr…

 

Er is licht in de duisternis. FC RidíCULO heeft 2 spelers van formaat aangesteld. Naast de basisspelers Bort Harm, Eefbert, Maurits, Martin, Walter, Floepie en Patrick, zijn de twee nieuwkomers Niek Korlaar en Guido de Romph ook tot de vaste basisspelers uitgeroepen.

 

Met een compleet team wisten we vorige week te winnen van de Loempia’s met 6-11. Een goed begin van ons verse Zaalvoetbalcarrière.

 

Donderdag, de dag dat het BFV Toernooi van start gaat, gaat ook de eerste wedstrijd van de Ridículanen van start. Om 21:30 uur vangt de wedstrijd tegen de Rood Witte Narren aan. Een team die het altijd goed doet op dit toernooi en onlangs Potjekak’s zusterzaalvoetbalteam Satyriasis heeft ingemaakt met een oefenpartijtje. Uitaraard doet FC RidíCULO er alles aan om de tegendoelpunten te beperken.

Het kwartiertje rust daarna zullen we nodig hebben, want om 22:00 uur mogen we aantreden tegen Lachuh met de Mannuh… Dat wordt lachuh… met die mannuh…

De klapper die avond is toch wel tegen de Canaries. Dit wordt een partijtje met emotie. Een partij met gevoel. Vorig jaar wist FC RidíCULO niet te winnen van deze ‘veteranen’. Met een eindstand van 1-3 op het scorebord begonnen we zuur aan de volgende wedstrijden.

Dit jaar willen we de boel omdraaien om zo 3 punten te pakken tegen deze mannen.

We gaan het afwachten…

Geef een reactie