Voorbeschouwing Eemdijk 8 – Zuidvogels 10

Image

Zuidvogels 10 moeten wel beste jongens zijn. Vanochtend gebeld of ze kunnen voetballen aanstaande zaterdag. Net beantwoord dat ze kunnen. Het is een gave om jezelf flexibel op te stellen. Zij doen dat met een heel team. Netjes en nogmaals… Zuidvogels 10 moeten wel beste jongens zijn. >>

Update 17-04-2008 13:05 uur: De wedstrijd gaat zaterdag a.s. wederom niet door! De KNVB, die ons eerst onze eigen gang liet gaan, waardoor we de wedstrijd zelf moesten regelen, heeft al een datum gepland voor deze wedstrijd, namelijk op 10 mei om 12.30 uur. De wedstrijdsecretaris van V.V. Eemdijk heeft al aangegeven dat het tijdstip verplaatst wordt naar 14.30 uur.

Dat wilt niet zeggen dat we ze daarom als beste jongens moeten behandelen. Breken die mannen! Lomp spelen kunnen we, laten we dat ook blijven doen.  Ik voeg meteen een favoriete filosofie van die vieze nachtapotheker om de hoek; “voetballen is net zoals seks, hard erin!”

Voor verdere peptalk en puntenbeschrijving verwijs ik je naar de vorige voorbeschouwing (die je waarschijnlijk weer verwijst naar een nog vorige voorbeschouwing).

Zaterdag aanwezig om 11:30. Om 12:30 begint de wedstrijd. Nogmaals… Hard erin!

Minitank.

Geef een reactie