Voorbeschouwing Eemdijk 8 – Zuidvogels 10

Image

Ondanks de minder grote opkomst morgen tijdens de wedstrijd Eemdijk 8 – Zuidvogels 10 zullen de groenen toch hun beste beentje voor zetten. Niet iedereen is even fit en sommigen hebben andere verplichtingen. Ondanks dat, kijken we alleen maar naar de positieve kanten: Gizmo is weer fris en fruitig terug van zijn blessure. Dat wordt weer beuken! >>

UPDATE 28-03-2008 19:45 uur: In verband met de slechte conditie van het veld, is in overleg met Zuidvogels 10 besloten om de wedstrijd te verplaatsen naar volgende week zaterdag 5 april 2008, 14:30 uur! 

Een bordje met “ik ben afwezig” mag de groene trein niet doen stoppen. Groen, de kleur van doorlopen en doorgaan. Groen, de kleur van ‘mogen’, de kleur van de gangbaarheid. Waarom zouden we zulke wijsheden in de wind slaan? Precies, de Hulk wijkt nergens voor uit!

Zaterdag mag Eemdijk 8 voor de 2e keer aantreden tegen Zuidvogels 10. Deze keer op de thuisbasis. De groenen hebben bewezen dat ze ook iets anders kunnen zijn dan de hekkensluiter en heeft de laatste 2 wedstrijden 6 punten gepakt. Met 10 punten in de pocket hebben we nog steeds te weinig om Zuidvogels te evenaren, die met 36 punten de tweede plek in de competitie bewoont. Punten zeggen niets. De laatste keer dat iemand dacht van Eemdijk 8 te winnen, omdat ze meer wedstrijden gewonnen hadden, werden ze volledig afgedroogd. De handdoek was naderhand niet meer te gebruiken. Met een 5-1 nederlaag op het spreekwoordelijke scorebord droop de tegenstander af.

Eemdijk 8 heeft wat bewezen. Helaas hebben we nu weer een week van afwezigheid (paasweekend) meegemaakt, waardoor het nog maar de vraag is, of iedereen fit is.

Ik weet dat ik daar niet aan moet twijfelen, aangezien we allen op karakter spelen en niet op tactiek!

De vorige keer won Zuidvogels met een krappe 2-0 op eigen veld. De kansen die ze kregen, werden niet benut. Eemdijk 8 speelde niet zijn sterkste wedstrijd. Ze wisten geen enkele kans te verzilveren. Deze week willen we dat anders gaan doen en de rollen om gaan draaien. De 2-0 zal blijven, maar dit keer in het voordeel van de groenen!

Kom op, Eemdijk 8, ook met een niet volledig team gaat het om karakter en zou je moeten kunnen winnen! We hebben Maarten, onze trouwste supporter als vlagger, dus wat kan er nou mis gaan?

Go Eemdijk 8!!!

Geef een reactie