Voorbeschouwing Eemdijk 8 – SVMM 3

Image

Eemdijk 8 mag zaterdag weer aantreden, tegen de hekkensluiter van de competitie welteverstaan. Is er een team slechter dan Eemdijk 8? Nee, zo willen we het niet noemen, maar ze hebben wel minder punten behaald. Eemdijk 8 had het geluk dat DOB 4 uit de competitie stapte, waardoor SVMM puntenverlies leed. >>

SVMM is nu met zijn 3 punten de hekkensluiter van deze competitiestrijd. Eemdijk 8, die nu 7 punten en een wedstrijd meer heeft gespeeld, staat 1 plekje boven SVMM. De enige punten die de gasten binnengehaald hebben, is tegen Eemdijk 8 geweest.
Ironisch genoeg! Echter was Eemdijk 8 geheel ervaringloos. Het was de 2e wedstrijd, dat De Hulk op zijn voetbalschoenen stond.

Deze zaterdag, 15 maart 2008, ontvangt Eemdijk 8 thuis de mannen uit Maarn Maarsbergen. Om half 1 vangt deze strijd der titanen aan op Sportpark De Vinken in Bunschoten.

Helaas kampt Eemdijk 8 met wat blessures. Dit weerhoudt ons er niet van, om ons voor de volle 400% in te zetten. De punten zijn geroken, geproefd en gecalculeerd! En dat smaakte zeker naar meer. Daar hebben we allen een leuke kater voor over, dus dat gaan we geheid ook terugzien op het veld.

De groene Hulk dendert door, met een vechtlust van een Neanderthaler… Alleen iets meer herseninhoud uiteraard! We moeten alleen niet teveel zelfvertrouwen kweken, want een ‘ongelukje’ zit in een klein hoekje. Blijf gefocust en neem als voorbeeld de wereldwedstrijd van vorige week tegen Huizen, waar De Hulk met 5-1 won en de Taatjes volledig afgedroogd naar huis stuurde.

Dit wil ik deze week weer zien! Op naar de volgende 3 punten!

 

Oh ja, let us see your Warface!!!!

Geef een reactie