Voorbeschouwing Eemdijk 8 – Huizen 10

Image

Na een dramatische wedstrijd van afgelopen zaterdag mogen we onszelf weer bewijzen tegen de Taatjes. Huizen 10 komt op bezoek. En als het meezit, leveren ze hun puntjes in. We moeten ze echter niet onderschatten, want statistisch doen ze het beter dan Eemdijk 8. >>

Huizen heeft 3 wedstrijden meer gewonnen dan de groenen. Met 13 punten staan ze op de 7e plek. Uiteraard vergeten wij onze eerste overwinning niet. Dit was namelijk tegen dat zelfde Huizen 10. Echter wisten zij sindsdien wel nog een aantal wedstrijden te winnen, waaronder tegen DOSC 4, SVMM 3 en Hees 4 en ’t Vliegdorp 3. Eemdijk 8 kan dit helaas niet zeggen. Misschien dat dit vanaf zaterdag anders verloopt en weet Eemdijk 8 wel weer wat punten te scoren.

Wonder boven wonder kregen de groenen vandeweek te horen dat ze niet meer onderaan stonden in de competitie. Door uitval van DOB 4, werden er 3 punten van SVMM gesnoept, waardoor zij in een situatie kwamen, waarin ze 1 punt minder hadden dan Eemdijk 8.

 

Reden voor een feestje! En dit feestje gaan we hopelijk voortzetten om 14:15 uur, als de scheidsrechter het eindsignaal fluit en hiermee te kennen geeft, dat Eemdijk 8 wel degelijk punten kan pakken.

 

Hier hebben we echter het hele team voor nodig, om dit te realiseren. Dus niet alleen de laatste man, of de diepe spits. We hebben zelf gezien afgelopen woensdag, dat er beter gespeeld en gekeken wordt in het veld, als de mondjes dicht blijven. Met zeuren, schelden en beginnen over de ‘splinter in andermans oog’ bereik je niets en breng je die persoon enkel uit zijn concentratie… Ik spreek uit ervaring. Wel als de uit-zijn-concentratie-rakende-persoon uiteraard!

Maar aangezien er tegenwoordig bijna bij elke wedstrijd wel een toepasselijk muziekje te vinden is, ook deze keer weer een. Houd je hieraan en kijk eerst naar jezelf, aangezien de balk groter is dan je denkt. Dan schoppen we het nog ver en steken we gewoon die 2e overwinning op Huizen 10 in onze ‘pocket’!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=DLbIlbGzEQU]

Geef een reactie