Voorbeschouwing ’t Vliegdorp 3 – Eemdijk 8

Image

“Ik heb het gevoel dat we deze winnen” is de zin die ik deze week meerdere malen heb gehoord. Zaterdag om half 3 mogen we aantreden tegen ’t Vliegdorp 3. Al eerder hebben we deze mannen op bezoek gehad, en liep het niet zo goed af voor Eemdijk 8. 1-4 was toen de eindstand. Dit laten we nu niet meer gebeuren. >>

 

 

Met een wedstrijd meer (maar ook 23 punten meer) barst zaterdag de strijd los op het veld in Soesterberg op het Kerklaan Sportpark. ’t Vliegdorp 3 – Eemdijk 8. Eemdijk 8 die niet slecht speelt, maar wat moeite heeft met scoren, mag hun geluk op de proef stellen op het kunstgras van ’t Vliegdorp. Werkt het ontbreken van heuvels, dalen, polletjes en hopen modder nu eindelijk eens in het voordeel van de groenen? Met maar 4 punten in de spreekwoordelijke ‘pocket’ en 13 wedstrijden ervaring mogen we dat bewijzen. De Soesterbergers wisten punten te laten liggen tegen de toppers uit deze competitielijst (o.a. Roda en Zuidvogels), maar ook bijvoorbeeld een keer tegen Huizen en VOP. Hoewel ze de andere keer weer met ruime cijfers wonnen van Huizen. Er is dus geen touw aan vast te knopen, wat weer hoop schept bij de groenen.

  

  

De groenen zijn weer toe aan minstens een puntje en zullen alles op alles zetten om deze te halen. Zet je “warface” op, gooi alles in de strijd en neem revanche! Het is tijd dat we de boel eens om gaan gooien en dat wij de uitslag bepalen. Uiteraard in ons voordeel, maar daar twijfel ik niet aan. We zullen winnen. Misschien niet met ruime cijfers, maar wel met pit, al onze krachten, onze ziel en heel ons verstand! Want wij zijn de groene trein, en denderen door!!!

 

Hopen dat deze trein geen vertraging heeft en/of een wisselstoring!

"Let me see tour Warface! – Aaaaaaahhh!!!"

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=k1DDN-0CeDk]

Geef een reactie