Voorbeschouwing Eemdijk 8 – Roda ’46 9

Image

Met een zonnetje op onze bol mogen we zaterdag weer knallen in de topper tegen Roda ’46 9. Deze club uit Leusden doet het erg goed in de competitie en heeft op 2 wedstrijden na alles gewonnen (29 punten uit 11 wedstrijden). Een van deze wedstrijden is tegen Eemdijk 8! Een stukje groene historie is daar geschreven! >>

 

 

Zaterdag begint de wedstrijd om half 3, i.p.v. de standaardtijd van half 1. Na vele afgelastingen mag Eemdijk 8 weer voetballen op eigen bodem. De vorige wedstrijd tegen Roda ’46 eindigde in een 2-2 gelijkspel, waar Eemdijk 8 in de eerste helft op 0-2 voorsprong kwam. Wie had dat ooit gedacht? Ook toen was het prachtig weer.

 

Eemdijk 8 die na die wedstrijd weinig presteerde in het puntenverloop, mag zich nu bewijzen en nog een paar puntjes van Roda afsnoepen. De thuisspelende groenen kunnen deze punten erg goed gebruiken, om zo van de laatste plek af te komen.

 

De Leusdenaren zullen er alles aan doen om dit te belemmeren. Maar Eemdijk is Eemdijk niet als wij niet alles op alles zouden zetten, om minstens één puntje te pakken.

 

 

De groene trein raast door en veegt Roda 46’ 9 van het veld! Als er gewoon net als de vorige wedstrijd in Leusden lekker gevoetbald wordt, komen de punten vanzelf!

 

 

Go Eemdijk 8!!!

Geef een reactie