Joran is de lul

Image Zo'n 7 miljoen mensen hebben gister in de uitzending van Peter R. de Vries gezien hoe Joran van der Sloot alles opbiechte van de moord op Natalee Holloway aan undercovermaatje Patrick. Hij is nu flink de lul, wordt ge-assraped in de gevangenis en zou eigenlijk gewoon de marteldood moeten krijgen. Helaas lijkt zelfs de verklaring die hij in alle vertrouwen aflegde bullshit. Daury, de zogenaamde handlanger in deze zaak, weet van niets, en gelooft er helemaal niets van. Wat is nou waarheid? Wat is een leugen? Bijna niets is duidelijk. Wat wèl duidelijk is, is dat Joran zijn vrije leventje gedag kan zeggen. Wie zijn handlanger is geweest, wordt uitgezocht. Er zijn vele speculaties, waaronder zijn 'big poppa' die veel van het rechtssysteem weet. Deze werd echter niet meer verdacht na het uitbrengen van Joran's (totaal verzonnen) boek, maar hij is nu ook de lul! Tja, gedetineerde helpen aan een mobiele telefoon is nog niet helemaal je-van-het. Overigens wordt Joran nog niet opgepakt, aangezien er nog niet genoeg aanleiding hiervoor is, aldus de politie van Aruba…

Geef een reactie