Maradonna betuigt spijt over doelpunt ‘Hand van God’

Image

De voetbalwereld is een opmerkelijke wereld. Er gaat geen dag voorbij, zonder weer een opmerkelijke uitspraak of gebeurtenis. De voormalige Argentijnse stervoetballer Diego Maradonna, heeft in de Britse tabloid krant The Sun zijn excuus aangeboden voor het omstreden doelpunt "De hand van God". >>

"Als ik terug zou kunnen keren in de tijd om mijn excuses aan te bieden en de geschiedenis te herschrijven, zou ik dat doen'', aldus Maradona in een interview met de Engelse krant The Sun. "Maar het doelpunt is nog steeds een doelpunt. Argentinië werd wereldkampioen en ik was de beste speler in de wereld. Ik kan de geschiedenis niet veranderen. Ik kan alleen maar verder met mijn leven.''

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=UA3r2_Z1JxU]

Geef een reactie