Voorbeschouwing De Posthoorn 4 – Eemdijk 8

Image

  

Na een winterstop van een paar weken en wat afgelastingen ziet het er naar uit dat er zaterdag weer aan de competitie begonnen kan worden. We ontmoeten voor de 2e keer De Posthoorn 4, deze keer op Sportpark De Bokkeduinen in Amersfoort. >>

 

 

De vorige wedstrijd was een wedstrijd om gauw weer te vergeten. Op het thuisveld verloor Eemdijk 8 met 0-7, door in het laatste kwartiertje 5 doelpunten te incasseren. Was uitputting de oorzaak? Heeft Eemdijk nu wèl de kracht om 90 minuten de volle 150% te geven? Als we dat kwartiertje vol hadden gehouden, was de nederlaag niet zo groot geweest.

 

In de wedstrijden daarna heeft Posthoorn zich beter ontwikkeld en heeft al zo’n 24 punten weten te verzamelen. 20 meer dan de groenen. Zij wisten bij 8 wedstrijden punten te pakken, en bij 2 niet. Ironisch genoeg is dat bij Eemdijk 8 andersom.

Zo na de winterstop kan dit wel eens een hele mooie revanchewedstrijd worden. Eemdijk 8 heeft nog wat goed te maken.

  

Na weken van training en geen enkele competitiewedstrijd te spelen, is het weer tijd voor een mooie opener. Laten we 2008 openen met 3 punten. De Posthoorn 4 staat misschien wel op de 3e plek en speelt misschien nog wel mee voor het kampioenschap, maar daardoor laten we ons niet beïnvloeden. Eemdijk 8 kwam de eerste helft door een paar kleine foutjes achter. Als we deze foutjes niet maken aanstaande zaterdag, is de 2e overwinning een feit. Mits er gescoord wordt dus! Dit blijkt af en toe ook nog een hele opgave te zijn…

 

Het schijnt een regenloos weekend te worden, dus het is bijna zeker dat we om 15:00 uur op het veld staan van De Posthoorn 4 om de aftrap te nemen. Dat betekent dus dat we om 13:30 uur verzamelen bij Eemdijk. Speel niet te gehaast, blijf positief, durf een duel aan te gaan, zet je voor 150% in, want dan is de wedstrijd al gewonnen.

 

 

Go Eemdijk 8!!!

Geef een reactie