Voorbeschouwing DOB 4 – Eemdijk 8 (deel 2)

Image De eerste competitiewedstrijd in het nieuwe jaar. De vorst is over Eemdijk 8 geweest, dus de winstpartijen mogen nu tevoorschijn komen. Fris en fruitig beginnen we vol goede moed de inhaalwedstrijd tegen DOB 4, om 12:00 uur in Nigtenvecht. >>

UPDATE 12-01-2008: Wedstrijd is afgelast.

De laatste keer dat we tegen het team uit Nigtenvecht (zo'n plaatsnaam verzin je als gezonde Hollander niet) mochten voetballen, moesten we vroeg de veren uit, en werd het afgelast. Beetje jammer, als je het mij vraagt.

Zaterdag 12 januari 2008 is onze revanchewedstrijd. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor in de toekomst. Tenminste, dat hopen de groenen. Want als je kijkt naar de resultaten van beide partijen, staat DOB 4 er positiever voor in deze competitie.

Eemdijk 8 heeft wat goed te maken, want de fouten die goed gemaakt moeten worden, moeten toch in een van deze aankomende wedstrijden gebeuren. We mogen weer strijden! En de laatste wedstrijd die we tegen deze mannen speelden op de thuisbasis, pakte volledig verkeerd uit. Tijd voor een beetje tegengas en wat wraak. Krop alle verlieswedstrijden op en barst los op het veld in Nigtenvecht, aanstaande zaterdag! Want winnen zullen we!!!!!

Zaterdag zullen we ons niet overgeven zonder slag of stoot. Zaterdag gaan we 2008 met een onverwachte knaller beginnen. Zaterdag is de dag die ons zeker bij zal blijven. De dag dat Eemdijk 8 het gewoon gaat winnen op karakter! Want karakter toonden we zeker de afgelopen 10 wedstrijden! Eemdijk 8 zal zegevieren en dit zal tot in het noorden van het land te horen zijn!

Want… DIT IS EEMDIJK!!!!! (bedenk even de scène van de film '300' erbij, dat Gerard Butler een Perzische boodschapper de afgrond in trapt, dat komt stoerder over!)

Geef een reactie