Voorbeschouwing Hees 4 – Eemdijk 8

ImageZal het weer het toelaten? Zal deze laatste wedstrijd vóór de winterstop doorgaan? Gaat de wedstrijd Hees 4 – Eemdijk 8 gespeeld worden? Als het aan “De Groenen” ligt wel, aangezien ze nog een appeltje hebben te schillen met Hees 4. >>

Het is nu zo’n 9 wedstrijden terug dat Eemdijk 8 hun eerste echte competitiewedstrijd speelde. De mannen van Hees 4 kwamen toen op sportpark De Vinken op bezoek bij Eemdijk en wisten toen met een krappe 2-3 te winnen van Eemdijk 8. Eemdijk 8, die een duidelijke vooruitgang geboekt heeft in de afgelopen 9 wedstrijden, is toe aan een revanche.

Hees 4 doet het net als Eemdijk 8 ook niet al te best deze competitie. Het enige voordeel dat zij hebben, is dat ze de vorige keer gewonnen hebben van de groenen. Dit is dus niet meer de bedoeling en Eemdijk 8 gaat strijden. Het motto “Eemdijk 8 is net als Boerenkool, eerst moet de vorst eroverheen” kan op zich even aan de kant geschopt worden, want op de laatste plek de winterstop in gaan, gaat niet in de kouwe kleren zitten.

Deze week heeft het ’s nachts ook gevroren, dus als ze ons echt als boerenkool zien, laten we zaterdag dan ook bewijzen dat we de wedstrijd inderdaad winnen!!!

Eemdijk 8, die met veel blessures kampt, heeft een wedstrijd meer, en 2 punten minder deze competitie. Hees 4 heeft gewonnen van VOP 4, waar Eemdijk 8 verloor met 1-6. Daarentegen speelde Eemdijk gelijk tegen Roda ’46 9, waar Hees met 5-1 verloor. Zo verloor Hees ook met 3-5 van Huizen 10, waar Eemdijk 8 netjes met 2-4 won!

 

Ik zeg dat we Hees 4 kunnen pakken. We gaan laten zien wat we de afgelopen wedstrijd aan ervaring opgedaan hebben, en laten ze een poepie ruiken. Sommige medespelers mogen dit voor het eerst dit seizoen ook letterlijk opvatten! Wij laten ons niet meer overlopen. 90 Minuten vechten voor de bal en in de duels. De bal is voor Eemdijk 8 en de punten eveneens! De volgende 3 punten zijn voor ONS!!!

  

Go Eemdijk 8!

 

Vertrektijd: 13:15
Aanvang: 14:30

Plaats: Sportpark Verlaten Oude Utrechtseweg te Soest

Geef een reactie