Voorbeschouwing Eemdijk 8 – VOP 4

ImageNog geen 2 weken geleden hebben we al een voorbeschouwing gedaan voor de wedstrijd tegen VOP 4, maar binnen 2 weken kan er veel gebeuren. Eemdijk 8 moet vechten voor een punt. >> UPDATE 07-12-2007: Wedstrijd is afgelast!

De vorige keer waren we van mening dat er nog wel een puntje gepakt kon worden, hoewel we ook wel wisten dat we moesten knokken hiervoor. Nu ligt de situatie ietwat anders. VOP 4, die niet kampt met het probleem dat ze te weinig spelers hebben, doet het plots erg goed. Tegen Eemdijk 8 wisten ze met 6-1 te winnen. De groenen werden volledig afgedroogd, na een periode van 2 weken van afwezigheid.

Vorige week, waar de wedstrijd van Eemdijk 8 afgelast was i.v.m. het slechte weer, wist VOP 4 te winnen van ’t Vliegdorp met 4-1. De groenen verloren deze wedstrijd toentertijd met 1-4. VOP 4 is zo opgekropen tot de 6e plek en heeft met evenveel wedstrijden 7 punten meer dan de op-de-laatste-plek-spelende groenen.

Wat we wel weten, is dat we flink moeten vechten en moeten inspelen op het spelletje van VOP 4. We weten nu hoe ze spelen en we spelen ook sinds weken weer op eigen veld, dus dit zou ook positief moeten uitpakken. Daarentegen moeten we ze niet onderschatten, dus speel je spelletje en speel met rust en inzicht. Dit is namelijk nog wel eens een puntje wat ontbreekt bij Eemdijk 8.

Als iedereen zich voor de volle 200% inzet (150% is niet genoeg, hebben we gemerkt), dan komen we van de laatste plek af! “We want it all, and we want it NOW!”

Go Eemdijk 8!!!

Geef een reactie