Voorbeschouwing DOB 4 – Eemdijk 8

ImageNa het drama van afgelopen zaterdag, mogen we het morgen nogmaals proberen. Deze keer is DOB 4 weer aan de beurt. De mannen uit Nigtevecht staan 6e met de competitie en doen het beter dan Eemdijk 8. >> UPDATE: 01-12-2007: Wedstrijd is afgelast.

Eemdijk 8 heeft 2 wedstrijden punten kunnen pakken. Een keer winnen en een keer gelijkspelen is helaas niet genoeg om van de laatste plek te geraken. DOB 4 daarentegen heeft 3 gewonnen wedstrijden, waaronder de vorige keer tegen de “groenen” met 0-5. Erg geflatteerde en een beschamende uitslag voor Eemdijk 8. We willen de herhalingen uitsluiten en nog voor de winterstop van de laatste plek afkomen. Wat dus wil zeggen, dat we morgen toch echt dit puntje (of misschien wel die 3 puntjes) nodig hebben!

DOB 4, die wisselende partijen speelt, is niet een team die kan bouwen op de statistieken. Tegen DOSC 4 verliezen ze thuis nipt met 4-5, maar daarentegen verliezen ze ook nipt tegen SVMM 3, die het ook niet al te best doet deze competitie.

De wedstrijd morgen wordt in ieder geval een strijd, waar de punten aan beide kanten hard nodig zijn. Eemdijk 8 kan van de laatste plek afkomen en DOB 4 kan zich dan gaan onderscheiden of ze bij de bovenste of onderste regionen mee gaat draaien.

Om half 11 is de wedstrijd, wat dus betekent dat we rond 9:00 uur al moeten verzamelen. De zon is dan net op, de vogeltjes fluiten dan weer, dus kan de dag begonnen worden met een frisse start. Deze wedstrijd moet voor de volle 150% ingezet worden. Fouten als die van afgelopen zaterdag hoop ik niet meer te zien. Ik wil de Eemdijk 8 zien die karakter toont en vecht voor de bal. In de lucht, over de grond, de bal is voor de groenen!

Go Eemdijk 8!

Geef een reactie