VOP 4 – Eemdijk 8

ImageHet enige waar niet over te klagen viel, was het weer. Eemdijk 8, terug van een afwezigheid van 2 weken, maar nog steeds kampt met blessures, verloor in Amersfoort van VOP 4. Een club die statistisch tot aan zaterdag gelijk was aan de groenen, maar nu uitgelopen zijn door een 6-1 zege. >>

Bedroevend slecht! Meer durf ik eigenlijk niet te zeggen over zaterdag. Een partij als VOP 4, die net als Eemdijk 8 ook niet al te beste resultaten heeft geboekt, moest gewoon geklopt worden, om ze van de onderste plek af te komen. Maar de ellende begon al in de 3e minuut. Door een slapend Eemdijk 8 te passeren, viel het eerste doelpunt erg snel. Helaas werd Eemdijk 8 niet wakker de komende 87 minuten en vielen er nog 5 doelpunten voor de tegenpartij.

Met een geheel nieuwe opstelling, wat theoretisch goed uit had kunnen en moeten pakken, leek het een mooie dag te worden voor de groenen. Ik denk zelf dat VOP 4 zwaar onderschat werd, en dat de 2 weken afwezigheid niet goed hebben gedaan. 2 weken uit de competitie en de groenen moeten weer opnieuw gekleid worden. Zulke troep hoop ik nooit meer te zien, en zulke fouten mogen gewoon echt nooit meer gemaakt worden. Alsof Eemdijk 8 weer opnieuw was begonnen. Aan het vechten en het karakter ligt het niet bij de meeste, maar met oogkleppen op voetballen, werkt gewoon niet!

Bij deze stel ik ook gewoon voor dat er weer flink getraind moet worden en dat hier niet te licht over gedacht wordt!

Een positief praatje houden, is moeilijk, maar er waren ook wel goeie dingen in deze wedstrijd. Buiten de 3e helft om, zag het spel tussen Wouter V. en Gerrit “Vullis” er positief uit voor in de toekomst. Hier en daar moet er nog wat aan de communicatie gedaan worden, maar het ziet er veelbelovend uit. Er werden wel kansen gecreëerd en vanuit de zijkanten kwamen hier en daar mooie voorzetten in het strafschopgebied, maar deze werden helaas niet benut. Mede door het goede verdedigingswerk van VOP 4.

De enige bal die het net wist te raken, was hoogstwaarschijnlijk meer geluk dan wijsheid. Vanuit een uitstekend genomen hoekschop van Wouter V. vloog de bal over de verdediging het strafschopgebied in, waar Gerrit “Vullis” met overtuiging het kopduel won en zo de bal over de keeper het doel in kon koppen. De keeper was kansloos.

Woensdag wensen we iedereen te zien op de training, of je geblesseerd bent of niet! Er valt nog veel op te steken namelijk van de medespelers. Blijf gewoon trainen! Want van de mensen die een tijdje uit de roulatie waren (zij het niet met de training, zij het wel met de competitiewedstrijden), heb ik de meeste fouten gezien.

Hopen dat iedereen wakker is voor de wedstrijd tegen DOB 4 aanstaande zaterdag, want zulke geflatteerde uitslagen slaan nergens op!

Go Eemdijk 8!!!

 

{gallery}Eemdijk8/vop4eemdijk8/{/gallery}

Geef een reactie