IJsselmeervogels – Spakenburg 1-5

ImageEen historische dag voor de 'blauwen' onder ons. Spakenburg heeft de derby der derby's zaterdag 17 november 2007 van IJsselmeervogels gewonnen met maar liefst 1-5!!! De eerste helft ging het gelijk op qua kansen en spel, maar de 2e helft was Spakenburg als een gloeiend hete mes door een rood pakje boter. >> De eerste helft was drama. Weinig kansen aan beide kanten, maar toch nog een doelpunt net voor de rust. De blauwen gingen met een opgelucht gevoel de kleedkamer in, maar net als bij voorgaande derby's staat niets vast en kan er nog van alles gebeuren. Totdat Spakenburg het ijzer ging smeden en IJsselmeervogels helemaal van de kaart speelde. Het ene na het andere doelpunt vloog om de rooie keeper's oren. De ontlading was groot met maar liefst 5 goals voor de blauwen. Een totale afslachting op het kunstgras aan de rooie kan van de Westmaat. Na zo'n afslachting is een laatste doelpuntje voor de rooie de laatste minuut van de wedstrijd ook niet meer een echte sfeermaker. En "de eer gered" gaat dan ok niet meer op… Hier een filmpje van de gezelligheid in de sporthal van de blauwen na de wedstrijd: [youtube https://www.youtube.com/watch?v=aMTFzXY-L7w]

Geef een reactie