Fotoshoot Eemdijk 8 zaterdag 15 november 2007

ImageHoe professioneel Eemdijk 8 ook oogt met al zijn sponsors en gadgets, we gaan er nog professioneler uitzien. Naast de standaard berichten in de kranten over zaterdagamateur hoofdklassers IJsselmeervogels en Spakenburg komt nu ook Eemdijk 8 in de krant. >> Voordat we zo ver zijn, moeten we wel eerst de sponsors tevreden houden. Zij willen iets van ons terug zien. Daarom willen we onze verkregen gadgets tonen aan de "goedheiligmannen" van het groene team en zo een mooie en sportieve foto leveren. Dit uiteraard volledig in stijl van de Sponsor zelf. Dus zaterdag, om niet geheel de aandacht te richten op de 'rooien' en de 'blauwen', verzamelen we met het hele team en gaan gezellig, geheel gekleed in de groene kledij op de foto! Aanvang: 12:45 uur
Plaats: Bar/eetcafé De Slok
Benodigdheden: Eemdijk 8 Sporttas, Trainingspak en Fleecetrui, goed humeur.

Om 13:00 uur willen we het zogenaamde 'klikje' geven op het digitale fototoestelletje, dus zorg dat je er uitgeslapen op staat, want de hele wereld kan ze bewonderen. Nuchter of niet, de foto zal bewonderd worden in al haar trots en vol glorie!

Geef een reactie