Voorbeschouwing Zuidvogels 10 – Eemdijk 8

ImageZaterdag 3 november 2007 wordt een zaterdag waar Eemdijk 8 vol zal moeten knallen. Zuidvogels 10 is een team die goeie resultaten heeft geboekt. Ook tegen teams waar Eemdijk 8 van verloren heeft. Laat dit nou niet zo heel moeilijk zijn, aangezien Eemdijk 8 maar 1x gewonnen heeft. >>

Eemdijk 8 won vorige week met 2-4 van Huizen 10, die het ook niet al te best doet in de competitie. Hun plaatsgenoten, Zuidvogels 10, weten wel met riante cijfers te winnen.

6-0 tegen VOP 4

0-5 tegen Hees 4

5-0 tegen SVMM 3

6-1 tegen DOSC 4

1-3 tegen ’t Vliegdorp

Ze hebben 2x verloren in de competitie. Maar van die teams (De Posthoorn 4 en Roda ’46 9) wist Eemdijk 8 helaas ook niet te winnen. Het enige waar Eemdijk 8 op moet bouwen voor een goed verloop is het karakter waar het team op gebouwd is. En ook, wat natuurlijk niet vergeten mag worden, dat ene puntje die gepakt is tegen Roda ’46 9, die de groenen zwaar onderschatte! Zuidvogels wist op hun thuisbasis namelijk geen punten te pakken tegen de Leusdenaren.

Als we deze gedachte vasthouden, maken we nog kans. 90 minuten beuken en vechten voor die bal. Geef niet op, durf dat duel aan te gaan en pak de 2e overwinning!!!

Go Eemdijk 8!

Geef een reactie