Voorbeschouwing Huizen 10 – Eemdijk 8

ImageHet is weer weekend, dus er staat weer een wedstrijd op de planning voor Eemdijk 8. Deze keer tegen eentje die net als Eemdijk 8 uit de onderste regionen komt en ook maar 1 puntje heeft. Huizen 10. Het enige verschil is dat Eemdijk 8 dit puntje heeft verkregen tegen de koploper uit de competitie, Roda ’46 9, en Huizen 10 tegen een gelijke tegenstander, die ook maar 1 puntje heeft, VOP 4. >>

Met een zuur gezicht kijken we terug naar de verliespartijen van de afgelopen weken. Wat is het toch jammer. Met 11 man sta je in het veld, een paar wissels langs de kant en een vlagger die zijn best doet. Elke week trouw trainen en in zekere zin vooruitgang boeken in de kwaliteiten van de spelers heeft ook niet echt zijn vruchten afgeworpen. De enige punt die Eemdijk 8 heeft gepakt, is tegen Roda ’46 9 die de groenen zwaar onderschatte. Vechtend banen we ons ween weg door de 90 minuten van elke wedstrijd, met aan het begin van de wedstrijd de hoop op een puntje. Of misschien wel 3 puntjes. Wat willen we graag. We willen er ook alles aan doen. En dat is wat zaterdag ook gaat gebeuren!

Pakken we geen puntje tegen Huizen 10, dan moeten ons toch wel een beetje zorgen maken. Deze dag is de kans om onszelf van de onderste plaats te halen en zo in aanzien te stijgen.

Huizen 10 gaat er ook voor vechten, want die hebben net als Eemdijk 8 belabberde tegenslagen gehad de afgelopen weken. Van Eemdijk 8 kan ik alleen maar zeggen dat ze het echt willen, en dat ze karakter hebben en willen tonen. De groenen zullen strijden en zeker niet ten onder gaan. Tenminste, niet zonder slag of stoot. Het is verslaan, of verslagen worden. Het is alles of niets en ik weet dat Eemdijk 8 alles wil. “I want it all, and I want it now!!!”

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=gfLD-7bCtME]

Geef een reactie