Armin van Buuren is de nr. 1

DJ stuff Armin van Buuren staat op de eerste plaats in de DJ Mag Top 100, de lijst met de honderd populairste dj’s van dit moment. Ook Tiësto, Fedde le Grand, Sander van Doorn, Ferry Corsten staan in de lijst. Armin verstoot hiermee Paul van Dyk van de eerste plaats. Tiësto is één plaats gestegen ten opzichte van vorig jaar en staat nu op de tweede plaats. De Rotterdamse dj Ferry Corsten staat op de achtste plaats, Sander van Doorn stijgt flink naar de 15e plek en Fedde le Grand staat op 22.>> Danceliefhebbers uit 220 landen brachten een recordaantal van 345.000 stemmen uit voor de top 100 van meest populaire dj’s die het tijdschrift DJ Mag elk jaar samenstelt. Van Buuren nam de bijbehorende award woensdagavond in Londen in ontvangst. Top 10 1 Armin van Buuren 2 Tiësto 3 John Digweed 4 Paul van Dyk 5 Sasha 6 Above & Beyond 7 Carl Cox 8 Ferry Corsten 9 Infected Mushroom 10 David Guetta
 

Geef een reactie