Voorbeschouwing Eemdijk 8 – DOB 4

ImageZaterdag staat er weer een thuiswedstrijd op het programma: Eemdijk 8 – DOB 4. Een wedstrijd die we moeten en kunnen winnen. Als we ons volledig inzetten met de bezetting die we nu hebben, heb ik er volledig vertrouwen in. >>

Huizen 10 die net als Eemdijk 8 maar 1 punt heeft, heeft nipt verloren van DOB 4 (1-2). Dan vraag ik me af of dit iets zegt over Huizen 10 op dat moment, of over DOB 4. DOB 4 heeft meer punten en staat hoger in de lijst, maar heeft dan ook al gespeeld tegen de teams uit de onderste regionen van de ranglijst. Deze teams krijgt Eemdijk 8 nog op zijn bord in de toekomst, dus verwachten we tegen die tijd wel een aantal winstpunten.

Helaas kunnen we niet bouwen op resultaten, aangezien ze ook tegen de nummer één DOSC 4 net verloren hebben met maar liefst 4-5.

We moeten dus echt op eigen kracht en eigen kwaliteiten vertrouwen, want deze wedstrijd zullen ze niet zomaar uit handen geven. Maar dat zijn de groenen ook niet. En de eerste overwinning moet nog gepakt worden, en dat gaan we gewoon zaterdag doen!

Ik zeg dat we deze kunnen pakken! Go Eemdijk 8!

Hier de opstelling voor aanstaande zaterdag. Lees deze aandachtig door, dan komt de rest vanzelf!

Geef een reactie