Voorbeschouwing Eemdijk 8 – De Posthoorn 4

ImageZaterdag 29 september speelt Eemdijk om 12:30 uur zijn 3e wedstrijd van deze competitie. Tegen De Posthoorn 4 uit Amersfoort. Deze club heeft de eerste 2 wedstrijden van de competitie ook verloren, net als Eemdijk 8. >>

De Posthoorn 4 heeft alleen nipt verloren van V.V.'t Vliegdorp 3, die tot nu toe nog geen verliespunten op zijn naam heeft. Evenals de wedstrijd tegen Roda '46 9, die ook nog geen wedstrijd verloren heeft.

Met deze statistieken in het achterhoofd, neemt Eemdijk 8 deel aan deze wedstrijd a.s. zaterdag, op hun thuisbasis op sportpark "De Vinken". Met wat bedroevende resultaten van de afgelopen 2 weken nog vers in het geheugen gaan we er vol goede moed tegenaan en vechten we voor de eerste overwinning van deze competitie.
Eemdijk 8 is op dit moment blessureloos, dus vragen we de spelers om minstens 150% te geven, zodat we de tegenstander overlopen. Vecht voor de bal, bied jezelf aan, en sta je mannetje! De Posthoorn 4 vecht ook voor zijn eerste overwinning, dus dat gaat nog een zware klus worden.

Kan Eemdijk 8 het voordeel halen uit het feit dat ze thuis spelen? Kunnen zij het voordeel halen uit het feit dat de gemiddelde leeftijd lager is dan die van De Posthoorn 4? Verslaan “Energie en Snelheid” de evenzo belangrijke “Ervaring en Tactiek”? We gaan dit zien vanaf 12:30 uur op Sportpark “De Vinken”.

 

 

Plaats: Thuisbasis V.V.Eemdijk, sportpark “De Vinken”

Tijd wedstrijd: 12:30 uur

Tijd aanwezig: 11:30 uur!

Geef een reactie