Voorbeschouwing Eemdijk 8 – Hees 4

ImageHet moment komt steeds dichterbij! De allereerste competitiewedstrijd van Eemdijk 8 is a.s. zaterdag 15 september. De tegenstander luistert naar de naam V.V. Hees 4. Is het 8e in staat het positieve uit de ontluisterende nederlaag van vorige week te halen? >> Wat weten we van onze aankomende tegenstander? Om heel eerlijk te zijn, bijna niets. De jongste speler aan de kant van Hees is onze oudste. Waarschijnlijk speelt onze tegenstander al een aantal jaren samen en weten zij elkaar blindelings te vinden. Aan Eemdijk 8 de opdracht om 110% van het vermogen te geven en, net als vorige week, de hele wedstrijd de kopjes omhoog te houden. SPUUUUUGEN!!

Plaats: Sportpark "de Vinken"
Aanwezig: 11.45 uur (in de kleedkamer)
12.00 uur (op het veld)

Meenemen: Een gezonde en gretige wedstrijdinstelling.

Geef een reactie