Wilders wil Koran Verbieden

Wilders wil Koran Verbieden

50
0

ImageGeert Wilders, onze politieke rascist, wil het Islamitische heilige boek verbieden. Hij vindt dit boek "het islamitische Mein Kampf". Dit schrijft hij aan een ingezonden brief aan de Volkskrant. Ook in de huizen van de Moslims (in huiselijke kring) moet deze verboden worden. Dit boek roept op tot geweld, aldus Geert (wij mogen Geert zeggen). Enigszins weet Geert wel een beetje door te draven en nu vraag ik me af of hij dit allemaal nog wle serieus overweegt…

GEEN REACTIES

  1. Jammer ja dat doelpunt van Boutique Angelique. Een foutje achterin en een doelpunt tegen. Voor de rest vond ik dat ze geen kansen hebben gehad/afgedwongen.

    Hmm… tegen de Canaries keepte ik niet zo goed hoor… De 1-0 vond ik bijvoorbeeld houdbaar. En van onderschatting was totaal geen sprake, niet bij mij tenminste. Wij wilden gewoon persé winnen, maar we hadden gewoon ons eigen catenachio spelletje moeten spelen en loeren op de 2 kansen die elk team in de wedstrijd krijgt.

    Alleen tegen Kraplap keepte ik [i][b]MEESTERLIJK[/b][/i], al zeg ik dat zelf. :zzz Het is gewoon erg lekker als je ballen weet te keren. Dat schot van Rob van Diermen bijvoorbeeld hield ik er lekker uit, met een super reflex.

LAAT EEN REACTIE ACHTER