Vervolg soap Royston Drenthe

ImageHet is al weken onrustig rondom de persoon Royston Drenthe. Eerder deze week brak de jonge Feyenoorder nog met zaakwaarnemer André Wasiman (oud-speler FC Volendam). Vandaag is naar buiten gebracht dat SC Feyenoord een akkoord heeft bereikt met Chelsea FC over de transfersom. Wordt ongetwijfeld vervolgd. >> Niet Madrid maar Londen wordt de nieuwe standplaats van Royston Drenthe. Althans, Chelsea zou Feyenoord voldoende hebben geboden voor de jeugdinternational.

Volgens The Independent hebben Chelsea en Feyenoord elkaar gevonden in een afkoopsom van tien miljoen euro. Toch is een overgang van de jeugdinternational allerminst in kannen en kruiken.

De Londense club zou nog onderhandelen onder welke voorwaarden Drenthe als huurling nog een jaar in De Kuip actief kan blijven. Feyenoord heeft dat als harde eis neergelegd bij geïnteresseerde clubs. Chelsea zou daarmee geen moeite hebben.

Feyenoord voelt er weinig voor om Drenthe nu al te verliezen. 'We bouwen nu net aan een mooi elftal en dan zouden we ineens een van onze gezichtsbepalende spelers verkopen', legt interim-commissaris Peter Vogelzang in Voetbal international uit.

'Voor Feyenoord is de sky zeker niet the limit, maar als een club bereid is echt een enorm hoog bod te doen, dan gaan we praten', aldus Vogelzang. 'Kom dat bod er niet, dan zeggen we: Royston gaat door bij ons.'

Bron: Voetbal International

Geef een reactie