Voorbeschouwing BFV Toernooi Speelronde 3

ImageTwee speelrondes zitten erop. Met gemengde gevoelens kijken we terug. De eerste avond hadden we echt niet met 3-0 en 5-0 hoeven te verliezen. Maar als je dan weer bedenkt dat je ‘eerstejaars’ bent in dit Toernooi, in de zwaarste poule zit, er toch nog 2 gewonnen hebt, en op dit moment op de 6e plek staat, dan hebben we het echt niet verkeerd gedaan! >> Onze doelstelling is geëvenaard, maar deze kunnen we ook ver te boven gaan. Tenminste, dat is waar we uiteraard morgen weer voor gaan, de laatste Poulespeelronde. Boutique Angelique die uit 5 wedstrijden 7 punten pakt, De Canaries uit 5 wedstrijden maar 4 punten en De Kraplap 9 punten uit 5 wedstrijden. Deze statistieken zijn enigszins wel gunstig. Morgen moeten we namelijk nog spelen tegen deze teams. Kwalitatief hebben ze een streepje voor op FC RidíCULO en hebben ook meer ervaring op het BFV Toernooi, maar dit weerhoudt ons er niet van om het ze moeilijk te maken. Wellicht liggen hier nog puntjes in het verschiet. Knokken is hetgeen wat we moeten doen. Ook omdat de keeper deze avond afwezig is, in verband met een afstudeerfeestje. Floepie zal zijn plek innemen. We hebben Floepie eerder zien keepen en dat ging hem niet verkeerd af. Dit toernooi is ietwat serieuzer, waardoor hij dus meer dan 200% moet inzetten. Maar gelukkig beseft onze voormalige aanvaller dit ook wel en zorgt hij ervoor dat er absoluut geen bal het net doet bollen. De opstelling is nog niet helemaal zeker. Waarschijnlijk wordt er wat geschoven tussen aanvallers en verdedigers, maar dat wordt op de avond zelf beslist. Een avond die veel verandering in de rangen en standen van dit toernooi kunnen maken, of juist helemaal nergens toe doen. Alles kan als je bekijkt wat het ene team heeft bereikt en het andere team weer heeft laten liggen. We zullen alles op alles zetten om ons uit de schaduwen van de grote teams te houden. We zullen alles geven wat we kunnen geven. Misschien verliezen we alles, maar dan wel op een manier waarvan men dan zegt "Wie had dat verwacht van FC RidíCULO?". Misschien hebben we minder kwaliteiten en zijn morgen onze laatste wedstrijden gespeeld. Misschien ook niet en spelen we verbazingwekkend een paar belangrijke wedstrijden gelijk, of pakken we zelfs een 3-punter.
Wat er ook gebeurt morgen, 4 juli 2007, wij vieren in ieder geval onze Independence Day en strijden eeuwig door. Misschien dit toernooi niet meer op het veld, maar dan langs de lijn met een pot bier en een tal van leuke, gezellige herinneringen.

Geef een reactie