Voorbeschouwing BFV Toernooi Speelronde 2

ImageNog 1 dag te gaan tot de 2e speelronde van het BFV Toernooi. We hebben genoten van vele wedstrijden. Van bekenden en onbekenden. Veel talent gezien en ook wat mindere teams. Sommigen echte kanshebbers, anderen goed voor de verliezersronde. We hebben mogen genieten van beginnende teams en wat meer ervaren teams, die wisten hoe ze een balletje èn de enkels van de tegenstander effectief konden raken.

Maar morgen is de dag dat FC RidíCULO weer mag spelen. Dit keer tegen weer 2 moeilijke teams. >>

De Maatjes, een van de kanshebbers met erg goede spelers met kwaliteiten in hun team. Gewonnen van de Kraplap en de Canaries en 1 wedstrijd verloren van Boutique Angelique. Wordt heel moeilijk.

FC Vullis, net als FC RidíCULO een startend team, die verrassend genoeg erg goed speelde de eerste avond. Ze hebben tot 3x toe de bal achter hun keeper in het net zien gaan, waardoor ze nipt verloren. Voor de rest hebben ze zich erg goed staande gehouden.

 

Maakt FC RidíCULO een kans? Dit is een vraag die absoluut niet beantwoord kan worden. Het toernooi zit vol verrassingen en een ongelukje (lees: blunder) zit in een klein hoekje. We zitten in een ontzettend zware poule, moeten nog tegen hele moeilijke tegenstanders, dus het toekomstperspectief in aankomende 2 rondes ziet er niet echt positief uit.

Volgens de website van het BFV Toernooi strijden The Godfathers en FC RidíCULO om de 8e en 9e plek in de Poule. Wat dus zou betekenen dat we punten gaan laten liggen. Uiteraard doen we er alles aan om dit niet te laten gebeuren, en zullen alles op alles zetten deze 2 wedstrijden, om ook maar 1 puntje te pakken.

Met weinig voorbereiding, behalve een kleine training aan het begin van deze week, zullen we strijden. Gaan we strijdend ten onder, of weten we ons goed staande te houden op deze avond? Donderdag 28 juni, om 19:45 uur zullen we het weten.
Waar we wel zeker van zijn, is dat we weer een uiterst gezellige avond tegemoet gaan. Verloren of gewonnen, we houden het altijd gezellig.

Geef een reactie