Grijze zaterdag voor de Rooien

ImageWie had dit ook kunnen denken? IJsselmeervogels verliest met 4-3 van Argon. Beiden niet veel kansen gehad, maar toch een regen aan doelpunten. 7 om precies te zijn, maar de rooien mochten niet zegevieren. >> De alomgeprezen rooien hadden de scheidsrechter niet mee, die echt als een "thuisfluiter" gezien werd. Uiteraard mag je niet de scheidsrechter de schuld geven, dus doen we dat bij de keeper. Verboom heeft, net zoals wel vaker dit seizoen, wat steekjes laten vallen, waardoor onnodige doelpunten vielen. Een muurtje opstellen tijdens een tegen-vrijetrap, en dan achter het muurtje gaan staan, dus niet in de hoek waar het doel geheel onbedekt is. Maar ach, de verdediging liet ook de tegenstander een keer 'los', waar een doelpunt uit vloeide. Een samenloop van omstandigheden, al zeg ik het zelf. Toch nog een prachtige goal gemaakt (per ongeluk) door Opschoor, die met een zwevertje bedoelde voorzet zo over de keeper vloog. Prachtig. Maar mooie goals tellen niet voor 2, waardoor de eindstand, op deze regenachtige zaterdagmiddag, op een veel te kleine accomodatie, in het voordeel van de blauwen van Argon was.

Geef een reactie