Slow Motion Foodfight

Slow Motion Foodfight

62
0

ImageWe kennen allen diegene met dat Matrixstyle pingpongen , dit is er een met een foodfight. Erg leuk gemaakt! >> {collegehumor}1760643{/collegehumor}

GEEN REACTIES

 1. Dude, check zelf!!!

  ‘Op 31 januari 1980 maakte koningin Juliana, tijdens een televisietoespraak, bekend dat zij op 30 april afstand van de troon wilde doen ten gunste van haar dochter Beatrix.’

  Ik wil niet zeggen dat Wikipedia betrouwbaar is, maar hier hebben ze een punt!

 2. [QUOTE] Geschiedenis
  Nog voor de ‘echte Koninginnedag’ werd op 31 augustus 1885 de eerste ‘Prinsessedag’ gehouden, de vijfde verjaardag van de jonge prinses Wilhelmina. Het initiatief hiertoe werd genomen door de liberalen, die hiermee de nationale eenheid wilden benadrukken. Na de dood van Koning Willem III in 1890, werd Prinsessedag opgevolgd door de viering van ‘Koninginnedag’. Deze dag ontwikkelde zich al spoedig tot een feestdag voor kinderen. Een week na haar achttiende verjaardag op 31 augustus 1898, vond op 6 september de troonsbestijging van Wilhelmina plaats. Tot 1948 werd Koninginnedag op 31 augustus gevierd.

  Nadat Koningin Juliana haar moeder Wilhelmina in 1948 was opgevolgd, werd vanaf 1949 Koninginnedag gevierd op haar verjaardag, 30 april. Terwijl Koningin Wilhelmina en haar familie nooit aanwezig waren bij de festiviteiten, kreeg Koningin Juliana jaarlijks een bloemenhulde op Paleis Soestdijk. Vanaf de jaren vijftig was dit evenement via de televisie te volgen. Terwijl Koninginnedag in de naoorlogse jaren nog een gewone werkdag was, kregen in de loop der jaren steeds meer mensen een vrije dag, zodat 30 april kon uitgroeien tot een landelijk gevierde feestdag.

  Bij de troonsopvolging op 30 april 1980 besloot Koningin Beatrix deze dag in stand te houden als dag van aanvaarding van haar ambt als staatshoofd en inhuldiging als Koningin der Nederlanden, en om haar moeder te eren. Een praktische overweging was dat het op haar eigen verjaardag (31 januari) het weer, in tegenstelling tot eind april, niet geschikt was voor een grootschalig buitenevenement. Beatrix wijzigde wel de vorm waarop zij zelf Koninginnedag met de bevolking viert.
  [/QUOTE]

  Bron ([url]http://nl.wikipedia.org/wiki/Koninginnedag[/url])

 3. wat hebben jullie eigenlijk gedaan??
  wij zijn naar Hilversum geweest, heel leuk, alleen die tent bij de Flater ging dus al om 20:00 dicht, maar goed toen maar door naar het dorp, bij de tent gestaan, vuurwerk half gemist half gezien en toen om elf uur mn bedje in, want 1 mei was het de dag van de arbeid (zijn ze overal vrij in t buitenland) maar ik begon toen met mn eerste dag werken. dus
  doeg!

LAAT EEN REACTIE ACHTER