Ein-de-lijk!

ImageRomario maakt zijn 1000ste doelpunt >> RIO DE JANEIRO – De Braziliaanse voetballer Romario de Souza Faria heeft eindelijk de mijlpaal bereikt waar hij zolang tegenaan hikte. Zondag maakte de spits officieel zijn duizendste doelpunt.   
ANP  De gewezen aanvaller van onder meer PSV en Barcelona scoorde in de 48e minuut voor zijn huidige werkgever Vasco da Gama tegen Sport Recife.

 Teamgenoten bedolven Romario na zijn treffer uit een strafschop. Een horde cameramensen omringende de speler en radiocommentatoren betraden het veld. De wedstrijd kwam zestien minuten stil te liggen.    Emotioneel "Ik draag dit op aan mijn familie, mijn kinderen. Ik ben echt emotioneel, dit is een uitzonderlijk moment in mijn leven", aldus de 41-jarige spits. "Het is een groot genoegen dit doel te bereiken dat slechts een andere speler lukte", zei Romario. Naast Romario haalde alleen de legendarische Pelé de duizend doelpunten.

Geef een reactie