Zuidwal 18 mei

ImageWe hebben weer een hele goeie reden gevonden om wat alcohol te nuttigen en flink te feesten, naast de standaard kroegdagen en het weekend: De Zuidwal! Elk jaar, zo ergens in mei, wordt er op die dag een Botenrace gehouden, beginnende in Bunschoten. Ook is daar de enige echte Solexrace te bezichtigen zo rond de haven, waar elk jaar weer vele toeschouwers genieten van de verklede Solex-racers. Dit alles wordt natuurlijk afgesloten met 2 grote feesten, waar leuke en gezellige artiesten zullen optreden. Deze avond is er o.a. Bukkes, van de wereldhit (in Bunschoten) Hee Keeltsie! Deze staan in de grote tent bij de Watersportvereniging De Eendracht. Voor de jongeren is er in de sporthal van de 'Blauwen' een dj die het gezellig gaat maken daar.
Dit zou wel eens de reden kunnen zijn dat het dit weekend rustig wordt op Potjekak. Groot evenement, met veel bier, en veel gefeest.

Geef een reactie