Zelfmoord in de Gouden Kooi?

Zelfmoord in de Gouden Kooi?

0

ImageEr zijn weinig mensen die het volgen, maar er gebeurt altijd wel wat in De Gouden Kooi. Zo ook in het volgende filmpje als Brian zijn 'vriendinnetje' (lees: sloerie) in bed vindt bij zijn aardsrivaal. Wat daarop volgt is een opeenstapeling van krijsende en gillende zeikwijven, een kerel die alleen maar kan treiteren en een persoon die er 'klaar mee is' en een zelfmoord overweegt. Tien heeft de beelden al van de site verwijderd, maar Youtube is Mr. Backup. >>

DELEN
Vorig artikel10-7 Split
Volgend artikelIgnition

GEEN REACTIES

  1. Wel vergezocht allemaal, maar inderdaad, alles wat je zoekt, gebruikt of wat dan ook wat met internet te maken heeft, wordt opgeslagen in een Database.
    Nog ff en het gaat uit zichzelf leven en krijgen we een Terminator 2 effect, net als Cyberdyne! 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER