Derby der Derby’s nabeschouwing

ImageDe derby der derby’s is geëindigd in een 2-1 nederlaag voor S.v. Spakenburg. IJsselmeervogels was de terechte winnaar, en er waren geen onenigheden voor, tijdens en na de wedstrijd. Er was een leuke sfeer en de spanning was af en toe te snijden op het veld. De wedstrijd begon een kwartier later dan gepland, door een erg leuke frisbee-actie aan de Blauwe zijde.

De Blauwen hebben gevochten, maar helaas niet genoeg gestreden. De Rooien werden ook nog eens afdelingskampioen, wat voor de Blauwen nog eens zuurder was.

Voor foto’s en filmpjes check de onderstaande links. >> Blauwe filmpjes Blauwe foto's Rooie foto's Ook RTV-Utrecht heeft de gehele wedstrijd online staan. Dus als je nog even wil genieten van de doelpunten, of even de sfeeracties wil zien…

Geef een reactie