Tornado’s razen door de VS

Waar Nepal wordt geteisterd door dodelijke aardbevingen, zo heeft de Verenigde Staten te maken met razende tornado’s. De natuur is hard en verwoest alles wat op “zijn pad” komt. Hele steden worden door de natuurverschijnselen aan diggelen geholpen. The Boston Globe heeft enkele foto’s van de ravage die Tornado’s in o.a. Texas aanrichten vastgelegd.

IJzingwekkende foto’s van WOII

Met Schindler’s List nog vers in het geheugen laat de dag van vandaag, Bevrijdingsdag, me maar niet los. Wat mogen we als koude kikkerlandje toch blij zijn dat we niet (meer) in zo’n verschrikkelijk oorlogsgebied leven. Oehf… The Creators Project heeft een paar indrukwekkende foto’s gemaakt van de overblijfselen van “Hitler’s Wall”. De Atlantikwall, een enorme verdedigingslinie die de westkust van…

Vaders met 480 dagen ouderschapsverlof

Briljante fotoshoot van vaders tijdens hun ouderschapsverlof. In Zweden, het land van de Knäckebröd en blonde dames, hebben vaders het recht om 480 dagen ouderschapsverlof op te nemen, waarvan zestig dagen opgenomen dienen te worden… Anders ben je ze kwijt. Erg leuke shoot waar de creatieve geest van vaders op de proef wordt gesteld tijdens hun papadagen.