WK 2018 Pooltjekak – Nog twee weken!

Over iets meer dan twee weken start het WK voetbal in Rusland. Ben jij voor de zuiderburen? Komt Duitsland nog op jouw favorietenlijstje? Of ga jij het dit jaar niet volgen? Tja, met het Nederlands Elftal langs de zijlijn (lees: voor de TV) heb je niets meer om voor te juichen. Daarom brengen wij van Potjekak wat spanning terug in het WK. Met onze WK 2018 Voetbalpool zorgen wij ervoor dat elke wedstrijd spannend is van het begin tot het eind. Uiteindelijk valt er zelfs nog een leuk zakcentje te verdienen. Wil je meer informatie? Check eens de spelregels en schrijf je nu in!

Op moment van schrijven hebben wij twintig deelnemers. Met de dag stijgt dit aantal, wat betekent dat er op ’t eind een aardige geldpot is te winnen. Reken maar uit als je een tientje inschrijfgeld hebt, keer het aantal deelnemers, en dan het volgende schema hanteert voor de winnaars:

  • Nummer 1: 60% van de geldpot;
  • Nummer 2: 30% van de geldpot;
  • Nummer 3: 10% van de geldpot.

Altijd leuk zo vlak voor de zomervakantie. Schrijf je nu in!

Geef een antwoord