Voorbeschouwing Eemdijk 6 – Eemdijk 4 (24-08-2016)

Vanavond mag Eemdijk 4 weer de voetbalschoenen onderbinden. Het team strijdt dan thuis tegen clubgenoot Eemdijk 6. Beide teams zijn goede bekenden van elkaar, aangezien er al weken lang met elkaar getraind (lees: trainingspartijtje) wordt op de woensdagavond. Nu wil het zijn dat Eemdijk 6 wat “versterking” heeft geregeld voor aankomend seizoen, die ook dikwijls meetrainen op de woensdagavond. Kunnen deze versterkingen het verschil brengen in deze V.V.Eemdijk-clash?

Afgelopen zaterdag speelde Eemdijk 4 zijn eerste wedstrijd dit nieuwe competitiejaar. Van clubgenoot Eemdijk 7 werd (terecht?) verloren met 2-3. Eemdijk 4 was niet scherp en maakte hierdoor fouten. Ook liet de conditie nog wat te wensen over, waardoor Eemdijk 7 op het laatst nog als enige de peper in de reet had.

Vanavond mag Eemdijk 4 weer. Een mooie voorbereiding op de bekerwedstrijd van aankomende zaterdag tegen Spakenburg… Wat weer een leuke oefenpartij is voor aankomende competitie. Eemdijk 4 kampt in deze nazomerperiode met wat afwezigen, waardoor het in deze bloedhitte zwaar gaat worden zonder de wisselspelers. Maar… Het zijn maar negentig minuten afzien. Daarna kan het vocht weer aangevuld worden.

Om 20:00 uur spelen beide teams, in bodypaint (met kleding is te warm), tegen elkaar. Zorg dat je op tijd bent, zodat je toch minstens vijf minuten een warming-up kan doen.

Geef een antwoord