Voorbeschouwing Eemdijk 4 – VVZA 2 (23-01-2016)

En warempel… je wint zomaar weer eens een keertje. Van Nieuwland, nog nooit van gewonnen. Zonder spits enzo. Mensen worden er gewoon vrolijk van. Het maakt het leven toch een stukje kleurrijker. Keep up the good work, zou ik zeggen. Misschien morgen weer? Tegen VVZA 2…
VVZA 2. Wie weet het zo langzamerhand nou niet. Een gif file in de loop van een Mouse die pissig WB weg duwt. Daar zullen we altijd VVZA 2 van herinneren. En alhoewel het altijd leuk is om nog zo’n herinnering te maken, smaakte de overwinning tegen Nieuwland wel naar meer. Verwacht er echter niet teveel van. Want ons kennende kunnen we zo weer door het ijs zakken. Maar misschien… heel misschien heeft de “behelping” van vorige weer er mee te maken. Dirk doopte deze vrolijk ‘het woord van het jaar’.

 

Weet u nog? “Koop je eigen tijgerbalsem maar?”. Uiteindelijk zullen we elkaar moeten behelpen in plaats van alleen maar tips uit de voorbeschouwing. Maar vooruit… hierbij een volgende als motivatie voor een nieuwe winst: “Koop je eigen Dextro, stelletje schooiers”.
Wedstijd begint om 12:30. Aanvang is om 11:30. Opstelling is niet bekend.

Geef een reactie