Voorbeschouwing VVZ ’49 4 – Eemdijk 4 (28-11-2015)

En alhoewel de ‘R’ al een paar maanden in de maand is, blijft het animo nog aardig op peil met de training. Welgeteld 10 man sterk op de velden en hard trainen. Het moet ook wel aangezien we zaterdag een sterke tegenstander hebben. Alhoewel… elke tegenstander is volgens de papieren sterk, dat kan ook niet anders als je laatste staat. Wat dat betreft hebben we niets te verliezen, maar VVZ ’49 4 natuurlijk alles!

De teams uit Soest hebben dit seizoen wel rare tijden om te voetballen. Waar met SO Soest om 5 uur ’s middags de weilanden betreden moest worden, zo heeft VVZ het fluitsignaal om 13:05 gepland. Waar komen die 5 minuten toch in de planning vandaan? 1,5 uur ervoor is dus de aanvang bij Eemdijk, maar voor het gemakkie zetten we die vast om 11:30.

Dat wij de laatste wedstrijden verloren hebben en niet zo best bezig zijn, is zo langzamerhand aardig doorgedrongen. Maar als je zo naar de uitslagen kijkt, zie je dat VVZ ook de laatste drie wedstrijden heeft verloren. Onze neergaande spiraalbeweging is begonnen sinds Booka geblesseerd is geraakt. Misschien heeft VVZ ook zijn ‘Booka’ verloren en gaat de klus zaterdag makkelijker worden dan we eigenlijk denken.
Gelukkig hebben we voor zulke denkwijzes een TC samengesteld. De TC kan dat beter beoordelen. Ik ben wel benieuwd wat de TC nu uit de hoge hoed gaat toveren voor een daverend succes (minimaal 1 doelpunt). Zullen we afspreken dat we heel hard gaan juichen als die valt?

Aanvang en begin van de wedstrijd is al eerder genoemd, Booka. Dus nu moet je het wel lezen. Opstelling staat ergens op een bierviltje, maar niets staat vast!!! (Aldus Mouse)

Geef een reactie