Voorbeschouwing Cobu Boys 4 – Eemdijk 4 (07-11-2015)

Zo’n 97 woorden die ik al op papier heb getypt, pleur ik nou maar in de digitale prullenbak. Het zijn namelijk woorden van destructieve gevoelens over de stand van zaken. Het zal té duidelijk zijn voor iedereen in wat voor toestand Eemdijk 4 in bevindt. Ik kan er niet aan wennen. Ik doe het gewoon niet. Geloof, hoop en liefde. Basis ingrediënten… erin houden… voor het team, blijven uitoefenen. En strijd… altijd blijven strijden, nooit opgeven. Ook zaterdag… tegen Cobu Boys 4.

Verloren wedstrijden om het kampioenschap, kunstgras speciaal voor brandwondencentrum Beverwijk, verschrikkelijke scheidsen, knokploegen, Beaker. Het zijn allemaal nare gedachten, behalve die laatste dan, van het teampje uit Amersfoort. Ik kom er niet zo graag. En ik werk er ook nog dichtbij. Vandaag met de auto richting de snackbar in Zielhorst, kwam ik weer langs. Gal, zuur, noem maar op, toch niet zo positief gevoel. Maar misschien komt dat ook door onze toestand.

Hups… Weer gewoon zo’n 53 woorden weg gehaald met de DEL knop. Zet het om. Zet de knop om. Het moet kunnen. Zoveel doen het. In ergerste erbarmelijkste situaties. Wij ook. We gaan gewoon door. Ook al is het een gifbeker. Morgen weer knokken… ook tegen Cobu Boys.
Aanvang 11:00. Wedstrijd begint om 12:30 bij Cobu Boys. Opstelling is natuurlijk niet bekend.

Geef een reactie