Voorbeschouwing Eemdijk 4 – Woudenberg 5 (10-10-2015)

Een 6 tegen 6 partijtje inclusief 3 mannen die niet actief zijn in ons team. Ondanks dat de R al dik een maand in de maand is, bleef de grote afwezigheid afwezig. Maar nu de bladeren beginnen te vallen en het al vroeg donker wordt, het een beetje miezert en de mensen hun ramen en deuren barricaderen voor de komende vluchtelingen, begint het mondjesmaat dunnetjes te worden met de selectie op een woensdag. Terwijl we aanstaande zaterdag zo’n belangrijke wedstrijd op het programma hebben. Thuis tegen Woudenberg 5.

Het mag gezegd worden; we zitten officieus in een goede flow. Waar met de eerste wedstrijd geen punten gesprokkeld werden, werd er een harde remise bevochten in Veenendaal en hebben we laatst een voetbal wedstrijd net voor etenstijd gewonnen. Dat is voor oude mensen knap wennen. De nieuwe TC lijkt zijn draai gevonden te hebben. Echter van horen zeggen, is er al wel enigeste invloed van de oude TC. Het maakt mij allemaal niet uit we willen gewoon lekker voetballen en resultaat maken.

Woudenberg heeft echter al een tijdje zijn draai gevonden. Tot nu toe alles gewonnen en afgelopen zaterdag de koploper Cobu Boys van zijn troon verstoten. Het valt wel op dat ze tot nu toe ook alleen thuis gespeeld hebben. Zou er een speciale spelleider fluiten in het pittoreske dorpje Woudenberg? Of zijn deze gastjes gewoon donders goed? Fun fact; Woudenberg 5 heeft 2 trainingen per week gepland. Ik verwacht een pittige wedstrijd. Gelukkig heeft onze TC genoeg man om creatief te zijn in de opstelling.

Wedstrijd begint om 12:30. Aanvang is dus om 11:30. Opstelling is nog niet bekend. 15:30 kraamfeest. 18:00 Nederlands elftal. 20:00 Toeters en claxons in de auto.

Geef een reactie