Voorbeschouwing SO Soest 2 – Eemdijk 4 (03-10-2015)

“En als je er de vorige keer niet bij was, dan ga je niet als eerste en kijk je gewoon van de anderen af”. Ondanks dat we elke week wel in hoger tempo de oefeningen doen, werpt het nog niet echt zijn vruchten af. Alhoewel… de ziekenhuizenballen lijken wel beter te worden. Maar toch denk ik dat het “lamlendige” van het team zo op deze manier langzaam minder wordt. Chapeau voor onze keeper de trainer voor het behoud van een strakke training. Misschien betaalt het al uit met de volgende wedstrijd tegen Soest 2.

Je zult het niet geloven, maar de wedstrijd begint om 17:00 uur. Het is als een antwoord op een stil gebed, want met zo’n tijd is er tijd zat om eindelijk wat aan je huis te doen op een zaterdag én op tijd te zijn bij het vertrek. Helaas geldt wel voor velen dat je daarna direct naar huis/ moeder de vrouw moet gaan. Het echte voetbalgevoel/ 3e helft zal een magere helft worden.

Hoe Soest nou op het absurde idee komt om zo laat te voetballen weet ik niet. Wat ik wel weet is dat ze nog niet veel punten hebben. Misschien wel door dit late tijdstip. Echter ze hebben maar 1 punt minder dan ons, waardoor het weer een echte ‘clash of the titans’ wordt zaterdag. We zullen moeten knokken om ze onder ons te houden.

Aanvang Eemdijk 15:30. Wedstrijd begint om 17:00. Opstelling is nog niet bekend. Locatie voor een hapje na de wedstrijd is de Burger King.

Geef een reactie