Voorbeschouwing Eemdijk 4 – De Posthoorn 2 (12-09-2015)

De bedoeling was expres een ziekenhuisbal te geven aan de degene die daarna de op doel moest¬†afwerken. Het was de perfecte oefening voor vele van ons woensdag¬†op de training. Want de meeste¬†ziekenhuisballen waren helemaal niet expres. Daarna de oefening ‚Äúaanvallers tegen verdedigers‚ÄĚ. Het¬†gemis van Vullis was nog niet zo duidelijk geweest. Het leek wel een plaatsvervangende schaamte¬†programma op zoek naar een aanvaller met Yvonne Jaspers op doel. De herboren TC staat voor een hels¬†karwei. Hoe zal dat gaan met onze eerste competitie wedstrijd tegen de Posthoorn 2.

De Posthoorn… herinneringen plaatsen mij in een kantine met vloerbedekking waar de broodjes speklap in de ronde gaan. Op het veld spelers die al 80 kilo te oud zijn. Bonkige spelers kalig met aan de zijkanten lang haar. En als ze naar je glimlachten kwam een broodje haring je tegemoet. Deze spelers zullen vast al wel 7 seizoenen met pensioen zijn, want na onze tweede seizoen heb ik ze nooit meer gezien. Er zal in die tijd veel verandert zijn en het tweede van Posthoorn zal dan ook wel bestaan uit soortgelijke spelers die wij 7 seizoenen geleden waren. En het is hun beurt om te denken dat wij 80 kilo te oud zijn. Echter… wij verloren 7 seizoenen geleden van die 80 kilo teveel. Nu is het onze beurt.

Aanvang is om 11:30. Wedstrijd begint om 12:30. Op het hoofdveld, dus kam je haar. Opstelling is nog onbekend en spannend.

Geef een reactie