Voorbeschouwing Bekerwedstrijd Eemdijk 4 – TOV 5 (29-08-2015)

Nieuwe seizoen nieuwe kansen. Er wordt weer hard gevochten voor de basisplaatsen. Met de trainingen gebeurt er tegenwoordig van alles. Hard erin, diverse overtredingen, gefrustreerd ballen wegschoppend, hesjes wegwerpend. Alles om maar die felbegeerde basisplaatsen te mogen bekleden. Het zal een moeilijke klus worden dit seizoen voor de TC met een zo tot-op-het-bot-gemotiveerd team. Op 1 persoon na (want die is onlangs vader geworden, gefeliciteerd en tot na de winterstop) heeft het team een topconditie van een hele zomer trainen. Gelukkig is de TC vrijwel helemaal vernieuwd en hebben de TC leden niet het juk van de teleurstellende prestatie van afgelopen seizoen geërfd en zullen gewoon fris en fruitig beginnen. Maar zoals altijd moet uiteindelijk het team het doen. En dat zullen we zaterdag merken met onze eerste thuiswedstrijd tegen TOV 5.

Het oranje gekleurde team uit Baarn is met deze naam wel vaker op bezoek geweest in Eemdijk. Al was het dan wel vaak met het seniorentoernooi dan met in competitieverband. Het enige(ste) wat te vinden is op het wereldwijde internet is dat ze ook op een woensdag avond trainen en precies hetzelfde hoeveelheid minuutjes. Ik vermoed dat ze daarbij ook altijd alleen een partijtje willen doen, getreuzel hebben met de doeltjes klaarzetten, de hesjes 9 van de 10 keer niet gewassen zijn, halve warming-up doen, de afgesproken regels met het partijtjes pas na 4 keer uitleg en 5 keer praktijk eindelijk duidelijk zijn voor iedereen. Al met al een soortgelijk team. Ik vermoed dat onze kans 50% is.

Wedstrijd begint om 12:00, aanvang een uurtje eerder. Opstelling is bekend gemaakt door de verse TC. Op naar een nieuw seizoen, succesvoller dan het vorige van het oude TC (prutsers).

Als er maar gelukkig bier is. Tot dan!

Geef een reactie