Voorbeschouwing Muiderberg 4 – Eemdijk 4 (04-04-2015)

eemdijk4
Het is alweer een tijdje geleden dat we een voorbeschouwing hadden. Daarom is het er nu weer eens hoog tijd voor. Geen ellenlange analyses of lulkoek verhalen, maar gewoon waar het op staat… inclusief een kleine donderpreek, want dat heeft Eemdijk 4 nodig. Morgen treden we aan bij en tegen Muiderberg 4. Een team die momenteel tweede van onderen staat, maar die zeker niet onderschat moet worden.

Morgen om 12:00 uur begint de wedstrijd tussen de derde plek en de voorlaatste plek in deze competitie. Muiderberg heeft gemiddeld nog geen punt per wedstrijd behaald (twaalf punten uit veertien wedstrijden, red.), maar Eemdijk heeft de laatste tijd ook niet meer de kwaliteit die het voorheen had. Ondanks het feit dat Eemdijk dubbel zoveel punten heeft als Muiderberg (26 punten, red.), zijn de resultaten ook niet geheel “om over naar huis te schrijven”. Jazeker, vroeger deed Eemdijk het beter. Nu is de vraag wanneer “vroeger” was, aangezien dit seizoen nog een heuse 9-0 overwinning is behaald. En laat die 9-0 nou net tegen dit team zijn geweest. Eemdijk was in vorm en stond met rust al 4-0 voor op het eigen veld. Kan Eemdijk deze eindstand evenaren? Kunnen Japio en Vullis het verschil voorin brengen? Houdt WB vandaag weer de nul, een zogenoemde ‘clean sheet’, net als vorige week? Weet Mup net als vorige week de show te stelen als laatste man?

We zien het morgen…

Geef een reactie