Nieuwe shirtsponsor voor Eemdijk 4

eemdijk4
De eerste training van Eemdijk 4 in 2015 zit er weer op. Er is (nog steeds) veel werk aan de winkel om dit seizoen tot een goed einde te brengen. Een goed begin is gemaakt door een nieuwe sponsor te strikken voor de tenues: HAPO Betonreparaties uit Bunschoten.

Sinds enkele weken lopen de mannen van Eemdijk 4 in prachtige, nieuwe tenues. Weg met die shirts met gaten, en slijtende opdruk. Het werd tijd voor verse, mooi gekleurde T-shirts, welke nog niet zijn aangetast door de hardnekkige wasperikelen om de moddervlekken uit de shirts te verwijderen. HAPO Betonreparaties uit Bunschoten is de trotse sponsor van het vierde team van V.V. Eemdijk. HAPO biedt op alle gebieden in de betonbranche oplossingen of bedenkt deze in samenspraak en overleg met de opdrachtgever.

Hieronder onze trotse sponsor met een ingelijst tenue. Hartelijk dank voor het vertrouwen in Eemdijk 4… het gezelligste team van Nederland.

IMG-20150102-WA0000

Geef een reactie